Internacionalno priznanje za najbolju upotrebu IKT

Očekujemo Vaša ostvarenja i obavještavamo da već 20 godina nagrada Diskobolos predstavlja jedinstvenu potvrdu upotrebe informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Nagradu su osvajali autori iz cijelog svjeta: USA, Indije, Šri Lanke, Kenije, UK, Belgije, Italije, Španije, Rumunije, Bugarske i svih ex-jugoslovenskih zemalja. Zašto ne bi i Vi? Učešće je besplatno.

Jedinstveni informatički savez (JISA) u saradnji sa Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade Commerce and Industry (EEIG), regionalnim privrednim komorama, informatičkim asocijacijama i velikim brojem domaćih eksperata, sastavio je internacionalni žiri koji će proglasiti najinteresantnija ostvarenja upotrebe informacionih tehnologija u sljedećim oblastima: Proizvodnja, Projektovanje, Upravljanje, Društvene djelatnosti, Finansije, Zdravstvo, Obrazovanje, Usluge, Web ostvarenja, Stručni skupovi, RTV emisije, Izdavaštvo i Globalni partneri i predložiti za nagradu.

Vaša PRIJAVA treba da sadrži kratak opis rješenja i kategoriju za koju se konkuriše. Žiri će Vas kontaktirati u slučaju nejasnoća, a sabiranjem njihovih bodova biće izabrana ovogodišnja glavna i posebna priznanja.

Konkurs je otvoren do 15. novembra 2014.
Svečano uručenje: sredina decembra 2014, Beograd, u prisustvu najeminentnijih gostiju iz Evrope i Srbije.

Očekujemo Vas u ovogodišnjoj konkurenciji i želimo puno uspeha!

Za sve potrebne informacije molimo Vas da kontaktirate
Kancelariju JISA
tel: +381 11 2620374, 2632996
e-mail: jisa@jisa.rs

diskobolos-baner-eng

Podijelite objavu